zajlik a nyomozás

2020.06.03. 12:53

Parfümlopás Debrecenben: elillantak a gyanúsítottak a helyszínről

A rendőrség híradása szerint a 27 éves fiú egy 13 éves ismerősét is rábeszélte a lopásra.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A rendőrségre 2020. március 25-én érkezett bejelentés egy debreceni drogériából arról, hogy több mint 50 ezer forint értékű parfümöt loptak ismeretlenek az üzletükből. A nyomozók részletes adatgyűjtést végeztek és azonnal az ügy felderítésébe kezdtek. Ezek eredményeként látókörükbe került egy 27 éves férfi, aki részt vehetett a bűncselekmény elkövetésében. A rendőrök 2020. június 2-án gyanúsítottként hallgatták ki a hajdúhadházi lakost, aki beismerő vallomást tett. A nyomozás fényt derített továbbá arra is, hogy a férfi nem egyedül követte el a bűncselekményt, hanem egy 13 éves ismerősét is rábeszélte arra, hogy segítsen neki a lopásban. A rendelkezésre álló adatok szerint több, hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba lehet hozni a férfit és gyermekkorú társát, ezek körülményeit vizsgálja a rendőrség – áll a rendőrség híradásában.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában