Kifosztás

2020.06.09. 16:10

Kitépték a táskát egy nő kezéből Hajdúhadházon, egy kerékpáros férfi a gyanúsított

A hajdúhadházi rendőrök gyorsan elfogták a 28 éves gyanúsítottat, a sértett pedig visszakapta értékeit.

Fotó: police.hu

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 28 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 8-án 9 óra körül Hajdúhadházon, a Toldi utcában kerékpárjával az ott gyalogló 68 éves nő közelébe hajtott, majd kirántotta kezéből a táskáját, és megállás nélkül továbbállt – írja a police.hu.

A bejelentést követően az egyenruhások azonnal megkezdték az elkövető felkutatását. A beszerzett információkat követően a hajdúhadházi rendőrök az elkövetéstől számított négy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók L. Zoltánt bűnügyi őrizetbe vették, előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, a sértettnek pedig visszaadták az értékeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában