Sziréna

2020.06.10. 12:08

Kiskorú fiát is belerángathatta a drogárusításba egy nyíradonyi férfi

A bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrse új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Gáborral szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított több alkalommal is tiltott szerből adott el ismerőseinek. A férfi gyermekét is megbízta az új pszichoaktív anyag árusításával, így amikor nem volt otthon, azt a 16 éves fia adta át a vevőknek – írja a police.hu.

A körzeti megbízottak a 37 éves nyíradonyi férfit és 16 éves fiát 2020. június 6-án elfogták, majd előállították a rendőrőrsre, ahol a gyanúsítottként kihallgatták őket. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság B. Gábort bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2020. június 9-én elrendelt. Fiával szemben – szabadlábon hagyása mellett – új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában