Sziréna

2020.04.27. 11:34

Ököllel faragott ember méretű lyuk: az ajtó bánta egy debreceni pár civakodását

Rongálás miatt hallgatták ki a nyomozók a 38 éves gyanúsítottat.

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2020. április 26-án 15 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy az egyik lakó dühöng és kiabál egy debreceni társasház folyosóján. A rendőrök perceken belül a helyszínre mentek, és azt tapasztalták, hogy a férfi úgy szétverte öklével a saját albérletének ajtaját, hogy gyakorlatilag be lehetett lépni a lakásba a megrongált nyílászárón keresztül. Az egyenruhások előállították a férfit, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták – olvasható a police.hu oldalon.

A 38 éves helyi lakos kihallgatásán elmondta, hogy összeveszett a párjával, majd lement a boltba, ám mire visszaért, be volt zárva az ajtó. A férfi beismerte, hogy volt nála kulcs, de meg se próbálta azzal kinyitni az ajtót, hanem egyből nekiesett ököllel, és addig ütötte, míg akkora lyuk nem lett rajta, hogy be tudott menni a lakásba.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában