Felhívás

2020.04.30. 10:41

Kerékpártolvajt keresnek Debrecenben

A rendőrök kamerafelvétel alapján keresik az ismeretlen férfit.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint Debrecenben egy férfi 2020. április 21-én 12 és 13 óra között ellopott egy kerékpárt a Péterfia utcai bevásárlóközpont mellől. A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában