figyelemelterelés

2020.03.05. 10:42

Vízműveseknek adhatták ki magukat, elfogták őket

A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság ötrendbeli kifosztás bűntett és egyrendbeli kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két budapesti lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfiak 2019 májusában és júniusában vízvezeték-szerelőnek adták ki magukat Pest, Somogy és Hajdú-Bihar megyében. A gyanúsítottak a sértettek figyelmét elterelték, és ékszereket valamint készpénzt loptak tőlük.

A rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak meg, amelyek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket. A nyomozók a 39 és 46 éves férfiakat elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Mindkét férfi beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Kapcsódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában