lezárult a nyomozás

2020.03.02. 12:30

Bevallotta a gyanúsított, hogy több nőt is zaklatott

A Debreceni Rendőrkapitányság tízrendbeli szeméremsértés vétség és egyrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakossal szemben.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019 júniusa és októbere között többször is szeméremsértő módon viselkedett Debrecenben, valamint az egyik alkalommal meg is ütötte áldozatát – olvasható a rendőrség közleményében.

A rendőrök adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak meg, amely eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. Az egyenruhások a 28 éves debreceni férfit 2019. október 17-én előállították a rendőrkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság elrendelt. A férfi beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában