kék hírek

2020.02.05. 11:42

Őrizetbe vették a hajdúsámsoni férfit, aki a gyanú szerint kirabolt egy nőt

A debreceni rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt.

Fotó: police.hu

Telefonon kért segítséget egy állampolgár január 27-én 12 óra körül, mivel a Nagyerdőn kiraboltak egy nőt – olvasható a police.hu-n.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a sértettet, aki elmondta, hogy miután leszállt a buszról, egy férfi hátulról megtámadta, a földre lökte és miközben többször megütötte, elvette a pénztárcáját, majd elmenekült.

A debreceni bűnügyesek nyomozócsoportja adatgyűjtésbe kezdett, amelynek hamar eredménye lett. Sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt, akit a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2020. február 5-én hajnalban fogtak el otthonában. A nyomozók előállították a 33 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. R. Imre beismerő vallomást tett.

A rendőrök őrizetbe vették a hajdúsámsoni lakost, akivel szemben előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában