sziréna

2020.01.08. 09:15

Száraz avar és lakóház lángolt Hajdúböszörményben

Debrecenben oszlopnak ütközött egy autó, továbbá lehasadt egy húszméteres fa egyik ága.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Jelzőlámpa oszlopnak ütközött egy autó kedd hajnalban Debrecenben, a Segner téren. A balesethez a cívsvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték az áramtalanítást, majd megszüntették a forgalmi akadályt – jelentette lapunknak a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Száraz avar lángolt délben Hajdúböszörményben, a Liszt Ferenc utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Lehasadt egy húsz méter magas fa egyik ága a debreceni Köleséri Sámuel utcában. A törött faág veszélyeztette a gyalogos- és közúti forgalmat, ezért a városi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át kézi erővel eltávolították.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház tegnap este Hajdúböszörményben, az Áchim András utcában. A helyi és a debreceni hivatásos tűzoltók egy-egy vízsugárral oltották a tüzet, ezzel egy időben a házból egy gázpalackot is kihoztak, amit visszahűtötték. A tűzben egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – tette hozzá Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az egyenruhások az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 1 külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, közülük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában