ügyeleti hírek

2019.12.06. 08:36

Világháborús lőszer és tűzesetek miatt vonultak a lánglovagok

Sérültekről egy esetben sem érkezett hír a csütörtöki esetekből kifolyólag.

Fotó: Matey István

Tegnap délelőtt földmunkálatok közben egy munkagép két, vélhetően II. világháborús lőszert fordított ki a földből a debreceni Balmazújvárosi úton. A rendőség mellett a debreceni hivatásos tűzoltókat és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották a helyszínre. A tűzoltók a rendőrséggel közösen biztonsági zónát állítottak fel, az érintett területről tizenöt embernek kellett ideglenesen elhagynia a helyszínt. Délutánra a honvédségi tűzszerészek elszállították a lőszereket és a területet az egységek újra megnyitották. Az eset során nem sérült meg senki.

Egy második emeleti lakásban az elektromos kötődoboz kigyulladt Debrecenben, a Damjanich utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak kiérkezésére a tűz elaludt. Az egység átvizsgálta a lakást hőkamerával, majd kiszellőztette azt. Az elektromos hálózat megsérült, ezért a lakó ideglenesen rokonokhoz költözött.

Nyíracsád külterületén összehordott fahulladék égett tegnap délután. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában