sziréna

2019.11.01. 10:06

Véget ért a nyomozás a Csapó utcai verekedés ügyében

Megvertek egy férfit Debrecen belvárosában, majd darabokra törték a telefonját.

Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. február 23-án 23 óra körül arról, hogy megvertek egy férfit Debrecenben, a Csapó utcán. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként két órán belül azonosították az elkövetőket, egy helyi testvérpárt – közölte a police.hu.

A rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták a 29 éves férfit, valamint 20 éves öccsét, akik elismerték tettüket. A nyomozás adatai szerint a testvérpár szóváltásba került a sértettel, ami egészen addig fajult, hogy az idősebbik fiú többször megütötte a férfit, míg a fiatalabb darabokra törte a sértett telefonját. A 29 éves gyanúsítottnak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt kell felelnie, míg a 20 éves fiúval szemben rongálás, valamint garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytattak nyomozást a rendőrök. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazásban.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában