vallomást tettek

2019.11.09. 09:43

Fényes nappal verekedett össze három férfi egy tiszacsegei parkolóban

Bot és gázspray is előkerült abban a verekedésben, ami Tiszacsegén történt egy bolt parkolójában – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre 2019. július 17-én 11 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy három férfi összeverekedett Tiszacsegén egy élelmiszerbolt parkolójában. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és elszámoltatták a verekedőket – számolt be a police.hu. Mint kiderült, egy 51 éves tiszacsegei férfi és 19 éves fia verekedett össze egy 38 éves, szintén helyi származású ismerősükkel. A férfiak egy korábbi nézeteltérésükön szólalkoztak össze, ami egészen addig fajult, hogy verekedni kezdtek.

Fotó: police.hu

A 19 éves fiú egy gázsprayt is használt haragosukkal szemben, míg a 38 éves férfi bottal ütötte ellenfeleit. A járőrök előállították őket a rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatásukon mind a hárman beismerő vallomást tettek. A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást velük szemben – olvasható a rendőrség közleményében.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik