Időjárás

2023.06.10. 08:10

Szombaton sem ússzuk meg az esőt Debrecenben

Felhős idő várható, de akár 25 fok is lehet.

leinte csak elszórtan, délután menetrendszerűen többfelé alakul ki zápor, zivatar

Forrás: köpönyeg.hu

A napsütés mellett gyakran növekszik meg a gomolyfelhőzet. Eleinte csak elszórtan, délután menetrendszerűen többfelé alakul ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás. Az északkeleti szél megélénkül. 23 és 26 fok között alakul a hőmérséklet – olvasható a köpönyeg.hu közlésében.

Debrecenben felhős idő várható szombaton, melyekből zápor, zivatar alakulhat ki. A legmagasabb hőmérséklet akár 25 Celsuis-fok is lehet.

Fronthatás nem terheli szevezetünket. A helyenként megélénkülő szél és helyi záporok, zivatargócok miatt tapasztalható légnyomás ingadozás sokaknak okozhat kellemetlenséget. Az olyan általános tünetek mellett, mint a tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Az arra érzékenyeknél vérnyomás ingadozás, szédülés jelentkezhet. Ajánlott esernyőt, esőkabátot is magunkkal vinni, mert elázás esetén magas a megfázás, felfázás esélye!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!