Időjárás

2023.05.28. 08:59

Nyárias időre számíthatunk vasárnap Debrecenben

Az időjárás kedvez az ünnepi hosszú hétvégének.

25 fok körüli nyárias meleg lesz

Forrás: Napló-archív

Sok napsütésre számíthatunk, gomolyfelhőkkel. Délután főleg a délkeleti tájakon alakul ki zápor, zivatar. Az északkeleti szél megélénkül. 25 fok körüli nyárias meleg lesz – olvasható a köpönyeg.hu előrejelzésében.

Nyárias idő, sok napsütés várható Debrecenben is vasárnap, a legmagasabb hőmérséklet akár 25 Celsius-fok is lehet. Délutánra lehet felhősebb az ég, de a jó időnek ez sem állja útját. A szél megélénkülhet néha.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni. A szórványosan előforduló záporok, zivatarok környezetében fülledtté válhat a levegő, mely leginkább a légzőszervi és szív-érrendszeri betegségben szenvedőket viselheti meg.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!