Havazás

2022.01.09. 08:28

Éjszaka sem pihentek az AKSD gépei

Hótolásra és útszórásra is szükség volt.

Forrás: Czinege Melinda

A debreceni önkormányzat a szombati havazás miatt összesen háromszor, délelőtt, délután és késő este is rendelt útszórási munkálatokat az AKSD-től. A társaság honlapjára feltöltött jelentések szerint az éjszakai órákban a tömegközlekedési járművek útvonalain és a fő gyűjtőutakon tolták a havat és végeztek síkosságmentesítést a munkagépek.

Forrás: Czinege Melinda

Ködös vasárnap

 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap éjfélig tartó előrejelzése alapján az Alföldön reggel, délelőtt helyenként gyenge hószállingózás, esetleg néhol ónos szitálás előfordulhat. Főként a középső országrészben, illetve a Tisza vonala környékén délelőttig sűrű, zúzmarás köd előfordul.

 

A késő délelőtti, déli óráktól a Dunántúl nyugati felén gyenge havazás, havas eső valószínű, de csak helyenként alakulhat ki lepel-1 cm hóréteg. Alpokalja térségében délután, este csekély valószínűséggel ónos eső, fagyott eső is lehet, minimális mennyiségben.

 

Hajdú-Bihar megyére tartós, sűrű köd veszélye miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!