Közbeszerzés

2024.02.15. 10:32

Még nem indulhat a munka Berekböszörményben

Haon.hu

Eredménytelenül zárult a berekböszörményi kultúrház energetikai felújításának kivitelezésére indított eljárás – derül ki a Közbeszerzési Értesítő február 14-i számából.

A község önkormányzata Köztársaság tér 1. szám alatti művelődési ház épületének fűtési rendszerét szeretné korszerűsíteni, ennek során – a tervek szerint – többek közt az öltöző helyiségben meglévő, elavult gázkazános fűtési rendszert hőszivattyúra cserélni, padlófűtést kialakítani, továbbá akadálymentes wc-t kialakítani, a vizes helyiségek területén új gépészeti rendszert telepíteni. A háztartási kiserőmű hálózatra visszatápláló napelemes rendszert is kiépítenek a tetőn, megújul az épület külső, homlokzati hőszigetelése, a padláshőszigetelés, új padlószerkezet készül. Kicserélik a nyílászárókat, javítják az ereszt.

A munka azonban egyelőre várat magára, mert bár két ajánlat érkezett, a rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez a kedvezőbb ajánlatot tett pályázóval sem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában