Közbeszerzés

2023.06.06. 14:41

Külterületi utat tesznek rendbe Hajdúszováton

Külterületi helyi közútfejlesztés kapcsán indított közbeszerzési eljárást Hajdúszovát önkormányzata. A Közbeszerzési Értesítő május 31-i számában megjelentek szerint a település külterületén lévő egyik út burkolatfelújítását és csapadékvíz-elvezetését kívánja megvalósítani az önkormányzat. A tervezett útfelújítás ugyanazon helyrajzi szám alatti út 650 és 1300 méter hosszúságú szakaszain történik. A kezdő- és végszelvényben az aszfaltcsatlakozás zökkenőmentes kialakítása miatt a meglévő aszfalt kopóréteget 5 méter hosszan vissza kell bontani. A kétirányú forgalom biztosítása érdekében, a meglévő földpadka helyett mindkét oldalon 1,25 – 1,25 méter széles stabilizált padkát kell kialakítani. Közműátépítés nem történik.

A burkolatra hulló csapadékvíz az út bal, illetve jobb oldalán található meglévő szikkasztóárkokba kerül. A meglévő árkokat bozót- és cserjeirtással, valamint profilozással jó karba kell helyezni. A jobb oldalon egy szakaszon új szikkasztóárok kialakítása tervezett. A munkára 8 hónap áll majd rendelkezésre, az ajánlatokat június 16-ig várják.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában