Teljesen megújult az irodájuk

2023.06.06. 12:53

Közel 200 millióból fejlesztett a világhír felé haladó debreceni cég – fotókkal

Az irodafejlesztéssel emelték a munkavégzés körülményeinek színvonalát, valamint bővítették a férőhelyek kapacitását.

A fejlesztés után a férőhelyek száma is több lett

Forrás: Kiss Annamarie

Több mint 140 millió forintból újult meg a debreceni DataExpert Services Kft. irodája, további 40 millió forintból pedig technológiai fejlesztést hajtott végre a cég – derült ki azon a sajtótájékoztatóval egybekötött átadóünnepségen, melyet kedden tartottak. A fejlesztés kettős célt szolgált: emelték a munkavégzés körülményeinek színvonalát, valamint bővítették a férőhelyek kapacitását.

Vasvári Zoltán, a DataExpert ügyvezető-társtulajdonosa szavaiból kiderült, az épületbe 2014-ben költöztek, s 2021-ben döntöttek úgy, hogy szükségessé vált a felújítás. – A fejlesztéssel szerettünk volna olyan környezetet létrehozni, ami a munkatársaink számára támogató, kényelmes, s minden eszköz rendelkezésükre áll. A fejújításnak köszönhetően továbbá 40-50 százalékkal tudtuk növelni a férőhelyek számát, ezzel bebiztosítottuk magunkat hosszabb távra is, ha esetleg létszámnövekedés történik, akkor is ebben az irodában tudunk maradni – fogalmazott.

Támogató közeg

Barcsa Lajos alpolgármester hangsúlyozta: Debrecen városvezetésének nagyon fontos, hogy a nagyvállalatok mellett miként prosperál a kis– és középvállalkozások szektora.

Egy olyan kkv kategóriába tartozó cégnek a fejlesztéséről tudunk itt beszámolni, ami debreceni cég, és mégis a világhírnév felé halad.

Kormányzatként azt gondoljuk, hogy tennünk kell a kkv-kért, emiatt több programba is belekezdtünk az elmúlt időszakban: ilyen a kis- és középvállalkozói park, amit a Déli Gazdasági Övezetben indítottunk el; a People 2030 program, amely keretében ingyenes képzést biztosítunk a vállalatoknak, és ilyen lesz ősszel az a beszállítói konferencia is, melynek célja, hogy a nagyvállalatokat összekössük a kkv-szektorral, melynek során elmélyülhetnek az üzleti kapcsolatok – emlékeztetett az alpolgármester.

Dataexpert Debrecen fejlesztés
Vasvári Zoltán, Barcsa Lajos és Karasszon Dezső a keddi átadón
Forrás: Kiss Annamarie

A 70 főt foglalkoztató DataExpert 16 éve foglalkozik piackutatási adatok és ahhoz kapcsolódó adatok gyűjtésével, feldolgozásával, grafikai megjelenítésével, amelyekkel felsővezetők döntéshozó folyamataikat támogatják. Karasszon Dezső ügyvezető-társtulajdonos hozzátette: úgy véljük, Debrecenben több tízezerrel fog nőni a népesség, és rengeteg munkahely jön létre, melyhez elengedhetetlen a szervezetfejlesztés.

A Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézetével közösen készítettünk egy szervezetikultúra-felmérést, amely módszertan ha elterjed a cívisvárosban, akkor nem jó lesz a debreceni munkaerőpiacon dolgozni, hanem fantasztikus

– véli Karasszon Dezső.

PTZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában