Díjazták a debreceni társaságot

2023.05.12. 14:44

Rangos elismerés: kiemelkedően családbarát hely lett a DKV

A céget a 100 és 1000 munkavállaló közötti kategóriában jutalmazták csütörtökön.

A cég most elnyert díja

Forrás: DKV

Kiemelkedően Családbarát Hely 2023 díjat kapott a DKV Debreceni Közlekedési Zrt., az elismerést Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára és dr. Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője adta át Tóth Szabolcsnak, a társaság vezérigazgatójának május 11-én, a Pesti Vigadóban, a Családbarát Magyarország Központ Védjegy Gáláján. Mint az a DKV közleményében olvasható, a társaságot a 100 és 1000 munkavállaló közötti kategóriában jutalmazták.

DKV családbarát
Az elismerést Tóth Szabolcs, a cég vezérigazgatója vette át
Forrás: DKV

A DKV Zrt. munkavállalói közösségénél, amelyben minden korosztály érintett, kiemelt szerep jut az atipikus foglalkoztatási formák mellett a sokrétű juttatási rendszernek, illetve az egészségprevenciós programoknak. A társaság szervezeti kultúráját a családbarát értékrend határozza meg, így intézkedéseinek irányultsága, hogy kollégái magánéleti, családi érdekeit szem előtt tartsa és a munka és magánélet közötti egyensúlyhoz segíthesse őket. Ezt a tevékenységet jutalmazták Kiemelkedően Családbarát Hely 2023 díjjal. A díj odaítélése objektív elemzésen alapuló minősítési rendszer szerint történik, ez alapján dönti el a Családbarát Magyarország Központ, hogy mely szervezetek kaphatják meg – írták a közleményben.

DKV Kiemelkedően Családbarát Hely
Forrás: DKV

Hozzátették többek között, hogy a cég a családbarát intézkedésekről évente munkavállalói elégedettség-mérést végez, hogy célzottan és hatékonyan segíthesse a dolgozókat. A DKV-nál további családbarát intézkedések előkészítése zajlik, egy 5 éves stratégiai terv részeként. A cél, hogy a családi életben kiegyensúlyozott munkavállalók hozzájárulhassanak az elkötelezettségükkel a szervezet sikeréhez, ahogyan azt eddig is tették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában