Közbeszerzés

2023.04.30. 16:20

Új eljárás a kismarjai piac érdekében

Régi elképzelést szeretne megvalósítani az önkormányzat.

Megfelelő elhelyezést kapnának az árusok és a vevők is (a kép illusztráció)

Forrás: Illusztráció: MW-Archív

Visszavonta, majd újra elindította a helyi termelői piac kialakítására vonatkozó közbeszerzési eljárást Kismarja önkormányzata. 

A Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint helyi termelői piacot szeretnének építeni Kismarján, a Bethlen Gábor utca 4. szám alatt. Az önkormányzat a Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastruktúrális és eszköz fejlesztése című pályázat keretében valósíthatja meg a projektet.

Mint írják, „Kismarja Község Önkormányzatának régi elképzelése az, hogy a településen kialakítson egy olyan helyet, ahol a helyi és környéki körzetekből megtermelt, felkínált termékeiket a termelők el tudják adni, illetve megfelelő érdeklődést és vevői szándékot ki tudják elégíteni megfelelő, higiénikus körülmények biztosítása mellett. A kereslet és kínálat ezen a ponton találkozna, mely egy korszerű, XXI. századi piaci lehetőséget biztosít ezen létesítmény megépítése során”. A létesítményben többek közt 165 négyzetméternyi piactér, vizsgáló, raktár, mosdók kapnak helyet. A munka elvégzésére 7 hónap állna rendelkezésre.

Az első eljárást 2023. január 6-án indították, január 23-ai ajánlattételi határidővel, ezt többször módosították, legutóbb április 25-ig. Az április 14-ei Közbeszerzési Értesítőben az jelent meg, hogy az önkormányzat a közbeszerzési eljárást visszavonja. A KÉ április 26-ai számában újra elindították, ezúttal május 11-ig várják az ajánlatokat.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában