Közbeszerzés

2023.04.17. 11:48

Rendőrautók szervizelésére keresnek vállalkozót Hajdú-Biharban

A rendőrségi járművek folyamatosan igénybe vannak véve

Forrás: Napló-Archív

Közbeszerzési eljárást indított a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság a szolgálati gépjárműveinek javítására, karbantartására. A Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság vagyonkezelésében lévő szolgálati gépjárművek javítása, karbantartása, kapcsolódó szolgáltatások elvégzése a feladat 24 hónapra, 9 részajánlattétel biztosításával. 

Az eljárás keretmegállapodás megkötésére irányul, a szolgáltatás becsült teljes értéke mintegy 400 millió forint.

A részletes leírás szerint a feladat a járművek javítása, karbantartása, szervizelése, műszaki vizsgára való felkészítése, vizsgáztatása. Ezen belül többek közt szerviztevékenység, eseti javítások, karbantartások, felújítások; állapot meghatározó, illetve hibafeltáró diagnosztikai vizsgálatok; karambolos sérülések javítása (kárösszeg megállapítás), kárfelvétel, teljeskörű biztosítói ügyintézés; használatból adódó, kopó alkatrészek cseréje. A szerződés teljesítése során a mennyiség és az összetétel a műszaki elhasználódás, vagy az állomány bővülése miatt változhat. 

A rendőrségnek lehetősége van egy alkalommal a keretmegállapodás időbeli hatályát (amennyiben a keretösszeg még nem merült ki teljesen) további maximum 12 hónapra, de legfeljebb a keretösszeg kimerülésig meghosszabbítani.

A Seat, Volkswagen típusú gépjárműveket (jelenleg 24 darab) érintő szerződésrész becsült értéke mintegy 43 millió forint; a Nissan, Renault típusú gépjárműveké (jelenleg 5 darab) nettó 9 millió forint; az Opeleké (jelenleg 13 darab) 23 millió forint. A Mercedes típusú gépjárművek javításának, karbantartásának keretösszege 24 hónapra mintegy 52 millió forint lehet, a Suzuki típusú gépjárműveké (jelenleg 15 darab) 27 millió forint, az Audiké (jelenleg 14 darab) 25 millió forint. A Skodáknál régebbi és újabb típusokra külön szerződésrészek vonatkoznak: a Skoda Fabia, Octavia RS, Yeti, 2014 előtt Octavia (jelenleg 40 darab) szervizelése mintegy 72 millió forint lehet, a 2014-2017 között és 2018 utáni Skoda járműveké (jelenleg 73 darab)  131 millió forint. A rendőrségnél lévő haszongépjárművek, utánfutók (jelenleg 8 darab) szervizelése mintegy 14 millió forint becsült értékű.

Az ajánlatokat április 24-ig várják.

HBN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában