Közbeszerzés

2023.03.06. 16:14

Nem babonásak: 13 hajdú-bihari iskola szerepel a tervekben

Modernizálná a villamosenergia-hálózatot a Berettyóújfalui Tankerületi Központ az intézményeiben.

A villanyszerelést és a kapcsolódó helyreállítást is elvégzik

Forrás: Illusztráció: MW-Archív

Tizenhárom intézményében modernizálná a villamosenergia-hálózatot a Berettyóújfalui Tankerületi Központ; a kivitelező kiválasztására indított eljárást a március 6-ai Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint.

„Az állami fenntartású köznevelési intézmények elektromos rendszerének megújítása” című pályázat keretében a Központ fenntartásában levő iskolák villamoshálózatának felújítása lesz a nyertes cég feladata. Többek közt szerelvények (kapcsolók, dugaljak) felszerelése, bekötése; villamos elosztószekrények telepítése; új lámpatestek felszerelése, bekötése, továbbá a kapcsolódó falfelület vésés, glettelés, festés, és egyéb munkák elvégzése.
 

Az érintett intézmények a Komádiban lévő Barsi Dénes Általános Iskola, a Csökmői Bocskai István Általános Iskola és AMI, a Furtai Bessenyei György Általános Iskola Petőfi utca 7., Templom utca 3. és 10 szám alatti épületei; a hencidai Irinyi Károly Általános Iskola Csere-erdő Általános Iskolája főépülete, hátsó és középső épülete; Sárrétudvariban a Jókai Mór Általános Iskola Kossuth utca 53. és 68. szám, valamint az Erzsébet utca 1. szám alatti épületei; illetve Püspökladányban a Kálvin Téri Általános Iskola nyeregtetős és lapostetős épületei.

A munkát négy hónap alatt kell majd elvégezni. Az ajánlatokat március 24-ig várják.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában