Közbeszerzés

2023.02.10. 10:25

850 millióért szervizelik az AKSD gépeit

Rendelkezésre állás is szerepel a szerződésben.

A folyamatosan dolgozó gépek időnként szervizelésre szorulnak

Forrás: Napló-Archív

Egy Környe (Komárom-Esztergom vármegye) székhelyű cég nyerte az A.K.S.D. Városgazdálkodási Kft. által indított közbeszerzést, így ők végezhetik a hulladékgyűjtő és szállító célgépek, pótkocsik, munkagépek javítását, szervizelését nettó 851 millió 648 ezer forintért – derül ki a február 8-ai Közbeszerzési Értesítőből.

Az AKSD által üzemeltetett, 3,5 tonnát meghaladó össztömegű hulladékgyűjtő és szállító célgépek, pótkocsik, valamint három munkagép komplex szerviztevékenysége magába foglalja többek közt a hajtáslánc, karosszéria, elektromos rendszer, hidraulikus- és pneumatikus rendszerek, speciális felépítmények felújítását, javítását, karbantartását, továbbá az esetlegesen szükségessé váló helyszíni műszaki mentést; a szükséges alkatrészek- és segédanyagok meghatározását, igény esetén beszerzését, valamint egyes, saját műhelyben legyártható alkatrészek elkészítését, és a hatósági vizsgákra felkészítést, vizsgáztatás lebonyolítását is. A részletes lista szerint 29 darab tömörítős gépjármű, 3 gyűjtő konténeres jármű, 14 konténeres gépjármű, 11 görgős konténer szállító gépjármű, valamint 8 úttisztító, 2 platós gépjármű, és 3 munkagép szervizelését kell ellátni.

Az AKSD a nyertes szolgáltatótól elvárja többek közt, hogy telephelyén a meghibásodás jelzését követő 30 percen belül megtörténjen a hiba elsődleges vizsgálata, a jármű szállítását a vállalkozó saját személyzetével végezze el, alkatrészt szerezzen be, helyszíni műszaki mentést nyújtson. Igény esetén készenlétet biztosítson november 15. – március 15. között a téli síkosságmentesítés járművei folyamatos üzemkészsége érdekében.

A felhívásra két ajánlat érkezett, a környei céggel január 30-án kötöttek szerződést.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában