Sikertelen volt a közbeszerzés

2022.12.27. 15:58

Egyelőre szomjan maradnak az egyetemisták

Eredménytelennek minősítette a Debreceni Egyetem az ásványvíz-adagoló automaták üzemeltetésére kiírt közbeszerzési eljárást, mert egyetlen ajánlatot sem kapott – derül ki a Közbeszerzési Értesítő december 27-ei számából.
A DE ballonos és hálózati vízadagoló automaták kihelyezésére, üzemeltetésére indított közbeszerzést, azokat az intézmény különböző szervezeti egységeiben kellene elhelyezni.

A részletes leírás szerint a cél új vagy használt, 3 évnél nem régebben legyártott, vízadagoló automaták kihelyezése, üzemeltetése és karbantartása, valamint természetes ásványvíz nyújtása a fogyasztói igényeknek megfelelően. A nyertes ajánlattevő feladatkörébe tartozik a vízadagoló automaták és a megrendelt mennyiségű természetes ásványvíznek a teljesítés helyszínére történő szállítása, üzembe helyezése. A folyamatos teljesítés biztosítása során az ásványvíz, CO2 palackok, műanyag poharak beszerzése, a vízadagoló automaták, pohártartók igény szerinti feltöltése.

Ballonos automata 424 darab szükséges, havonta mintegy 2 ezer 366 darab ballon, 36 ezer pohár és 50 CO2 palacktöltés. Hálózati automatából 57 darab kell, évente 114 szűrőcserével, havonta 6 ezer 500 pohárral, tíz CO2 palacktöltéssel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában