Testületi ülés

2022.11.19. 14:10

Szociális rendeletet módosított a bárándi képviselő-testület

Két pontban módosította a szociális rendeletet a bárándi képviselő-testület – tájékoztatott Kovács Miklós polgármester a közösségi oldalán.

Mint írta, a 65 év felettiek és rászorulók részére nyújtandó természetbeni támogatás beadási határideje november 30-ra módosul, így még van lehetőség – az előző évekhez hasonlóan – az élelmiszercsomag igénylésére. A másik pont szerint bevezetik a várandósok vérvételének települési támogatását. Eszerint a várandós édesanyák vérvételhez kapcsolódó, nem finanszírozott költséget a védőnő közreműködésével az önkormányzat támogatja. 

– A támogatásokkal és az igénylés pontos feltételeivel kapcsolatosan a www.njt.hu weboldalon tudnak tájékozódni, valamint kolléganőm, Kolozsi Krisztina nyújt bővebb tájékoztatást a Polgármesteri Hivatalban. Időközben a tűzifa leszállítása is megkezdődött a településünkre, s a kérelmek is beadásra kerültek, így várhatóan a decemberi hónapban az előző évek gyakorlatához hűen tudjuk a szociális tűzifa támogatásokat az érintettekhez eljuttatni – írta a polgármester. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában