Közbeszerzés

2022.07.06. 15:50

Virágosítókat keres Böszörmény

Parkfenntartás, kaszálás és virágosítás elvégzésére indított közbeszerzési eljárást a Hajdúböszörményi Városgazdálkodási Nonprofit Kft.

Forrás: Illusztráció / MW-archív

A Közbeszerzési Értesítőben július 6-án megjelentek szerint 2022. második félévében 5 hónapon át, de legkésőbb november 30-ig lesz érvényes a majd megkötendő szerződés.

A parkfenntartás egyrészt a belterjes parkokra és zöldterületekre vonatkozik; 41 négyzetméternyi területen kaszálást, 2,2 ezer méteren sövénygondozást, továbbá cserjék és fák gondozását, utóbbiak metszését beleértve. Egynyári virágfelület gondozása (ültetés, kapálás, gyomlálás, öntözés, ősszel a virágok felszedése) 250 négyzetméteren, parkban lévő utak, burkolt felületek karbantartása, gyommentesítése közel 4 ezer négyzetméteren szintén feladat. Az érintett terület a Tizenhárom vértanú utcai, a Győrössy kerti, az Attila utcai, a Karap Ferenc utcai, József Attila utcai, az Árpád utca – Mester utca – Munkácsy utcai lakótelep, a Kálvin tér, a II. világháborús emlékmű, a Hajdúkerület utcai játszótér és a zöld fal.

A parkfenntartás kiterjed további 11 ezer négyzetméter kaszálására, közel 8 ezer négyzetméternyi cserjecsoport és 438 fa, valamint 80 négyzetméternyi egynyári virágfelület gondozására a Weszprémy Gáspár utcai lakótelepen, a Honvéd utcai Losonczy Géza emlékparkban, a Kálvin téri „őseink” szoborparkban, a Korpona utcán, az Ady téren, a Bocskai téren és a Petőfi Sándor utcán.

Kaszálás szükséges további 43 ezer négyzetméteren, köztük a 35-ös sz. főút – Szoboszlói utca sarkán, a Kórház téren, a Szabadhajdú utca – Fazekas G. körút sarkán levő parkban, a temető parkolónál. Valamint  kerékpárutak mentén,  a kerékpárút és az úttest között az úttest széléig, a kerékpárút belső oldalán 1,5 méter szélességben; vízelvezető árkok esetében az úttest és az árok közötti területen.

További virágosítás szükséges 640 négyzetméteren a Bocskai téren, a Tizenhárom vértanú utcán, a Bethlen Gábor utcai virágágyásnál, a Szent István téren és a Kossuth-Árpád utca sarki virágágyásban.

Az ajánlatokat július 15.-ig várják. 

SzT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában