Közbeszerzés

2022.07.01. 17:03

Megvan, ki építi az Észak-Nyugati Gazdasági Övezet józsai bekötőútját

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Közel 500 millió forintért egy hajdúhadházi cég végezheti az Észak-Nyugati Gazdasági Övezet infrastruktúra-fejlesztésének soron következő munkálatait; az erről szóló hír a Közbeszerzési Értesítő pénteki számában jelent meg.

Az fejlesztés részeként a józsai bekötőút és a hozzá kapcsolódó kerékpárút, csapadékvíz-elvezető rendszer, közvilágítási hálózat és középnyomású földgáz hálózat kiváltás kivitelezése valósulhat meg a június 23-án megkötött szerződés alapján. A beruházó a debreceni önkormányzat.

Egy 2x1 sávos, mintegy másfél kilométernyi út épül, valamint 4,6 kilométernyi aszfaltburkolatú kerékpárút és járda. Nyílt csapadékvíz-elvezető árok közel másfél kilométernyi szakaszon létesül.

A közvilágítási hálózat építéséhez kapcsolódóan közvilágítási kábelt fektetnek, oszlopokat, kandelábereket állítanak. A világítótestek felszerelése során 500 méternyi kisfeszültségű kábelt fektetnek, és 17 közvilágítási acéloszlopot állítanak. A gázvezeték-kiváltás 530 méternyi műanyag gáznyomócsövet érint.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában