Jó hír a lakosoknak

2022.06.21. 15:04

Több fejlesztés indulhat el Nádudvaron

Aszfalt borítást kaphat az Alkotás utca Nádudvaron.

Forrás: MW-archív

Útfejlesztésre, futópálya kialakítására, valamint önkormányzati szociális bérlakások felújítására írt ki ajánlatkérési felhívásokat Nádudvar önkormányzata – tájékoztatott keddi számában a közbeszerzési értesítő.  

A tervezett beruházások során az Alkotás utca aszfalt burkolattal való ellátását és csapadékvíz-elvezetésének megoldását végezné el a nyertes ajánlattevő. A megépíteni kívánt út hossza 1041 méter, szélessége 4 méter lenne mindkét oldalán földpadkával. A sportpályán pedig a meglévő salakos futókör helyén alakítanának ki egy rugalmas, kétsávos futópályát. A kivitelezésekre 5-5 hónap áll majd rendelkezésre.

Egy másik felhívásban pedig a Lukács Dénes utca 28. szám alatti, a Nádas utca 3/a. szám alatti lakások felújítására és átalakítására, valamint az Alkotmány utcán lévő Roma Közösségi Ház felújítására keresik a kivitelezőket. A legkedvezőbb ajánlatot adóknak 8-8 hónap áll majd rendelkezésére a munkálatok elvégzésre. Az ajánlatokat minden esetben július 8. délig várja az önkormányzat.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában