Ingatlanajánló

2022.05.21. 09:00

Különleges ház: Makovecz jegyek, ezúttal Sámsonkertből

Debrecenben és környékén gyakran bukkanunk Makovecz Imre munkáira. Illetve a most következő ház esetén egy amolyan hommage jellegű tiszteletadásra. Lessen be velünk egy 210 milliós családi házba!

Debrecenben, a régi Csapókert Sámsonkert városrészének csendes szegletében található, 2 generációs, összesen 344 m2 alapterületű, rusztikus, egyedi megjelenésű családi ház, 883 m2 telken eladó. 

A Makovecz jegyeket mutató ingatlan 2 fő épületrésze dupla főfalazással illeszkedik egymáshoz és a 2005-ben végzett hozzáépítés során a régebbi, kisebb alapterületű, nappali + 1 szobás ház a főépülethez illeszkedő, modern megjelenésű tetőt és homlokzatot kapott.

Ez a Makovecz jegyeket mutató, XX. sz. közepéről származó, masszív, nagypolgári, téglaépítésű, hőszigetelt, 60 m2 alapterületű, gázcirkó fűtésű épület, 260 m2 telekrésszel (házhellyel együtt) és külön bejárattal rendelkezik, így önállóan is használható. 

Az ingatlan jelenleg nappali, étkezőkonyha, étkező, háló, fürdő-wc elrendezésű, ezt a bejáratnál egy fedett, ponyvával körbezárt, mintegy 8 m2 terasz egészít ki. Az eredeti elrendezést egyszerűen nappali-amerikai konyha, 2 szobássá alakíthatjuk, ha a jelenlegi konyha hálószoba, a nappali pedig amerikai konyhás-nappali lesz.

Az egyedi elképzelések alapján készült, Makovecz jegyeket mutató, átriumos főépületben az organikus elemek és a fém egyensúlyát, nagy felületű, modern nyílászárók egészítik ki, így a nap átjárja a teljes házat. A térrendezés optimális, a fogadószinten nappali-amerikai konyha, étkező található és innen juthatunk ki a hátsó teraszra valamint a tágas, fűtött garázsba.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában