Párthírek

2022.02.23. 13:13

A közlekedést és az utak állapotát érte kritika

A Civil Fórum a módosító beadványok elfogadása nélkül nem mond igent a költségvetésre.

Debrecen 2022-es költségvetéséről tartott sajtótájékoztatót a Civil Fórum Debrecen Egyesület a Mátyás Pincében szerda délelőtt.

 

Gondola Zsolt Zoárd összességében úgy értékelte a költségvetést, hogy az nem jobb, de nem is rosszabb az előzőeknél, így a szervezet nem fogja elfogadni azt. Az önkormányzati képviselő szerint nehéz év előtt állunk, mivel az infláció, a bérek és az energiaárak emelkedésének, valamint egy esetleges világpolitikai történés hatása egy még nehezebb gazdasági helyzetet hozhat év közben is.

 

Az ellenzéki szervezet módosító beadványait Illyés János részletezte. Az képviselő szerint igény lenne a Jégvirág utca aszfaltozására és közvilágítására, valamint egyesített gyalog- és kerékpár útra a Pálma étterem és a Zeneművészeti közötti szakaszon, illetve a Tégláskert felé vezető úton. Illyés János saját részről úgy nyilatkozott, ha a módosító javaslatokat elfogadják, akár igennel is szavazhat a költségvetésre.
 

HBN

 

Borítókép: HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában