Több intézkedést is be kell vezetni

2022.01.07. 12:15

Kihívásokkal teli évet vár a Hajdu

Üzleti lehetőségeket, megoldandó problémákat és kihívásokat tartogat az idei év a Hajdu Cégcsoport számára.

– Üzleti lehetőségek tekintetében optimisták vagyunk, ugyanakkor számos nehézséget is tartogat számunkra az idei év, amit meg kell oldanunk, ki kell gazdálkodnunk – hangsúlyozta megkeresésünkre Dedéné Novotni Anna, a Hajdu Cégcsoport alelnöke. 

 

Mint kifejtette, ilyen nehézség többek között az energiaárak és a minimálbér emelkedése. Ezek elhárítására költségcsökkentési és hatékonyságnövelő intézkedéseket kell bevezetniük. 

Forrás: Hajdu Cégcsoport

– Az autóiparban mindkét irányban tartogathat meglepetéseket számunkra az új esztendő, amelyekre rövid időn belül kell megtennünk a megfelelő lépéseket. Ha folyamatosan fennáll az alkatrészhiány, akkor ez okozhat forgalomcsökkenést vagy legvégső esetben nem tervezett leállást. Ugyanakkor, ha ezeket sikerül egy-egy autógyártónak elhárítania, akkor viszont azok igényeiben hirtelen növekedés következhet be, s ezt szintén tudnunk kell kezelni – emelte ki. 

 

BS 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában