Hiánypótló projekt

2021.12.12. 07:00

Jelentős beruházást valósítottak meg Pocsajban

Kultúrház hiányában nagy szükség volt a közösségi ház átalakítására.

Befejezték az IKSZT épületének bővítését a településen – a hírről Szőllősi Roland polgármester tájékoztatott a hivatalos közösségi oldalán kedden. A projekt révén a közösségi ház egy új 110 négyzetméteres multifunkciós teremmel, valamint egy 35 négyzetméteres terasszal is bővült. 

A polgármester a bejegyzésben azt írta, hogy az új tér egybe nyitható a régi teremmel, valamint tárolóegységet is alakítottak ki. Az épületbővítés mellett megújult a fűtési rendszer, belső internethálózatot létesítettek, továbbá korszerű, energiatakarékos világítást építettek be, ami részben érinti az épület korábbi helyiségeit is. Az építési munkálatok mellett új asztalok és székek is kerültek a termekbe. 

– A fejlesztés hiánypótló, hiszen a településünk nem rendelkezik kultúrházzal, így ha teljesen nem is, de részben mindenképpen orvosolja az eddigi problémáinkat – fogalmazott Szőllősi Roland. 

A projektelem összesen 46 millió forintba került. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában