Ingatlanajánló

2021.09.25. 09:00

A hét ingatlana: egy Makovecz Imre által tervezett debreceni ház

A 191 négyzetméteres ingatlan minden ízében a nagybetűs otthon érzetét kelti.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A ház egy oázis, amely az elmélyülésre és az összegyűlésre is egyaránt alkalmas. Lássuk, hogyan is fest a ritkaságszámba menő ajánlat!

„Eladó Debrecen belvárosának ikonikus ékköve, a Kossuth- és Ybl-díjas Makovecz Imre által tervezett, védett házzá nyilvánított kuriózum. Az ingatlan a város kiemelkedő alkotása. Az organikus építészet jegyében készült, a tér, a forma és a funkció harmonikus összhangját adja át érzékeinknek, nagy világos terekkel, egyedi megoldásokkal és kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik.”

Fotó: ingatlanbazar.hu

„Az ikerház sárga Tischler tégla falazata mögött négy szinten kap teret az élet: 191 négyzetméter, 5+2 szoba, plusz egy galériás háló a csúcsban, étkező, konyha, 3 fürdőszoba, kamra, tároló és garázs található benne. Klíma és padlófűtés segíti a komfortos hőérzetünket. A mindennapok harmóniáját a 11,5 négyzetméteres terasz és az üdítően zöld kert adja. Igény estén az ingatlanban található exkluzív berendezések, tárgyak külön megegyezés alapján megvásárolhatóak.”

Fotó: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában