dinamikus növekedés

2021.06.29. 21:37

Padlógázzal indult a 2021-es év a téglási cégnél

A téglási cégcsoport jól teljesít eddig az idei esztendőben.

Fotó: Hajdu Cégcsoport-archív

Amíg a tavalyi évben hullámvölgyeket okozott a pandémia – jellemzően az autóipari vállalatnál –, addig 2021 első felének mutatói igen pozitívan alakulnak a Hajdu Cégcsoport társvállalatainál, tájékoztatták közleményükben a Naplót. Mint írják, a társaság több mint 5 milliárd forintos árbevételt realizált az év első 5 hónapjában, amellyel 30 százalékkal meghaladta a bázis-, illetve közel 25 százalékkal az időarányos terveredményeit.

Fotó: Hajdu Cégcsoport-archív

Az épületgépészeti termékeket gyártó vállalatnak nem kellett piacvesztéssel számolnia az előző évben sem, sőt a termékeik iránti kereslet növekedett. Várakozásuk szerint, a családok támogatására irányuló kormányzati intézkedések, valamint az „építőipari boom” hatására a belföldi piacon további erősödés lesz. Közleményükben arra is kitértek, hogy az autóipari vállalatnál is dinamikus a növekedés, amelyet az első 5 hónap számai is alátámasztanak. Az említett időszakban 3,2 milliárd forintos árbevételt könyvelhettek el, mely a bázishoz képest mintegy másfélszeres emelkedést mutat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában