Már folyik a munka

2020.09.16. 12:49

Új logisztikai park épült Debrecenben

Mindössze tizenegy hónapnyi építkezés után szeptember elsején megkezdte működését a Deufol új gyára Debrecenben; az új létesítményt szerdán egy zárt sajtóeseményen adták át hivatalosan.

Fotó: Matey István

Az ellátási lánc megoldások és ipari termékek csomagolása terén működő Deufol új magyarországi létesítménye a repülőtér közelségében van, mintegy 60 ezer négyzetméter beépítésével készült el a Déli Ipari Parkban található 15 hektárnyi területen. Két csarnokból, valamint egy fedett külső tároló és logisztikai területből áll. Mindezek mellett egy irodaépületet is átadtak.

A debreceni egységben gyártás és csomagolás is folyik, utóbbihoz többek közt egy világviszonylatban is egyedinek számító, hozzávetőlegesen 50 méter hosszúságú csomagolósort használnak, amelyet kifejezetten a debreceni létesítmény számára gyártottak.

Az új logisztikai park stratégiailag is jelentős a cégcsoport délkelet-európai növekedésének központjaként. A Deufol eddig több mint 20 millió euró értékű beruházást hajtott végre Debrecenben.

HBN

Borítókép: Papp László, Debrecen polgármestere a Deufol építéséről szóló sajtótájékoztatón 2019 szeptemberében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában