Személyi változás

2020.07.01. 18:47

Új vezető a Debreceni Vízmű élén

Új vezérigazgató irányítja a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalatát.

Július elsejétől a Debreceni Vízmű Zrt. vezérigazgatói tisztjét Gorján Ferenc tölti be. Az új vezérigazgató korábban a Dunántúli Regionális Vízműveknél dolgozott vezető beosztásban – tudatta portálunkkal közleményében a Debreceni Vagyonkezelő Zrt.

Ányos József, a Debreceni Vízmű Zrt. eddigi vezetője nyugdíjba vonult. A korábbi vezető 1972 óta dolgozott vízgazdálkodási területen, 1999 óta vezette a Debreceni Vízmű Zrt-t. Irányítása alatt a társaság a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. egyik legjelentősebb tagjává vált, bebizonyítva, hogy önkormányzati tulajdonú vállalatot is lehet hatékonyan, a fogyasztók és a tulajdonos megelégedésére vezetni. Ányos József 2019-ben – munkássága elismeréseként – a Magyar Víziközmű Szövetség által alapított Reitter Ferenc-életműdíjat vehette át.

Ányos József 21 éven át tartó elkötelezett és magas szakmai színvonalon végzett munkájáért köszönetét fejezte ki a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezetése és igazgatósága, valamint a vezérigazgató, Kocsik-Marossy Virág.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában