haon.hu PODCAST

2023.09.27. 13:59

Holtan esett össze Hófehérke a Debreceni Egyetemen

Haon.hu

Mándy Zsuzsa, a Debreceni Egyetem Tudományos Igazgatóság munkatársa

Forrás: Kiss Annamarie

A Haon podcaststúdiójának vendége Mándy Zsuzsa, a Debreceni Egyetem Tudományos Igazgatóság munkatársa, az intézményi program főszervezője volt, aki beavatott a Kutatók Éjszakája programkínálatába és szervezésébe. 

A rekordszámú, csaknem 200 programot kínáló esemény várja a tudomány műhelytitkai iránt érdeklődőket szeptember 29-én, a Kutatók Éjszakáján a Debreceni Egyetemen. Az eseményen bemutatkozik az egyetem valamennyi kara, a programok a Debreceni Egyetem különböző campusain a cívisváros mellett Nyíregyházán, Hajdúböszörményben és Szolnokon is várják a tudomány iránt érdeklődőket. Most sem maradnak el a jól bevált, népszerű programok: lesznek látványos kémiai kísérletek, anatómiai körséta, láthatjuk „munka” közben a folyóvizes labort, megismerhetjük a növényi lombikbébiket, és a szabadulószobában Hófehérke titokzatos halálát is felderíthetjük. 

Erről is bővebb információkat tudhatunk meg a következő bő félórában, azonban első körben múltidézéssel kezdtük a beszélgetést. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában