Lakberendezés

2022.11.28. 12:30

Stúdiót nyit az IKEA Debrecenben

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Az IKEA Tervezési és Rendelési pont nyitását tervezi Debrecenben 2023 első félévében – közölte a vállalat. Az itt dolgozó munkatársak lakberendezési tanácsadással segítik majd az érdeklődőket, valamint a rendelési folyamat kapcsán is támogatják a vásárlókat. 

Az IKEA célja, hogy még elérhetőbb legyen a vásárlók számára és segítse őket a szebb hétköznapok megteremtésében a lehető legközelebb az otthonaikhoz. „Bízunk abban, hogy releváns tanácsokkal tudjuk segíteni az embereket otthonuk, vagy otthonuk egy részének berendezésében, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról, vagy további helyiségekről, melyeket szeretnének bebútorozni. Lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott ötletekkel, megoldásokkal és praktikus tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket” – mondta el Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruházvezetője. 

A vásárlók a helyszínen meg is tekinthetik a termékkínálat egyes elemeit, dekorációkat, hogy vethessenek egy pillantást a termékekere, illetve akár megtapinthassák, kipróbálhassák azokat. A stúdióban lehetőség lesz arra is, hogy vásárlók segítséget kérjenek az online vásárlási folyamatban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi Átvételi Pontra vagy egyenesen otthonukba kérjék házhoz szállítással. 

A stúdió megnyitásának előkészületei és a toborzási folyamat már megkezdődött. A lehetséges nyitási dátumról az IKEA tájékoztatni fogja a vásárlókat. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában