Decemberig lehet jelentkezni

2022.10.06. 15:49

Az Állatok Világhete alkalmából országos rajzpályázatot indít a debreceni állatkert

Forrás: Napló-archív

Október 4. és 11. között egy egész héten át ünneplik az állatokat a debreceni állatkertben, e jeles alkalomból pedig az intézmény hagyományához híven idén ősszel is országos rajzpályázatot hirdet, amelynek témája ezúttal az állatok és növények kapcsolata – tudatta közleményben az intézmény.

Mint írják, a felhívás valamennyi általános iskolásnak és most először a középiskolásoknak is szól, akik személyenként egy darab A/4-es méretű, papíralapú alkotással nevezhetnek. A pályaművek bármilyen rajz- vagy festészeti technikával készülhetnek, és postai úton (4032 Debrecen, Ady Endre út 1.) vagy személyesen az állatkerti pénztárban, nyitvatartási időben egyaránt beadhatók 2022. december 6-ig.

A beérkezett alkotások közül szakmai zsűri választ majd ki korcsoportonként három helyezettet, akiket az intézmény állatkerti élményekkel, akár éves bérlettel vagy exkluzív szakvezetéssel jutalmaz. Részletes kiírás az állatkert hivatalos honlapján olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában