Főzőverseny

2022.09.21. 20:05

A zsűrit is lenyűgözte a Bocskai-dandár étkezdevezetője

Forrás: bocskaidandar.hu

Az Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár statikus és dinamikus bemutatóin túl újra megcsillogtatta a főzés iránti szenvedélyét és szaktudását lelkes csapatával Törő András, a honvédség 5. Bocskai István lövészdandár étkezdevezetője a Hadházi Káposztás Napokon – számolt be a bocskaidandar.hu.

A rendezvényen – elnevezéséhez híven – a káposztáé volt a főszerep, az abból készült ételek kerültek a zsűri elé. Az első díj helyett idén a különdíjat hozta az elkészített főétel Törő Andrásék konyhájára.

A pergelt káposztával töltött tarja bacon bundában és a káposztás burgonyapüré ízén túl Lázár séf és a Hotel Lycium vezérigazgatója alkotta zsűrit az elkészítés módja is lenyűgözte. 

– Külön érdekességként tekinthetünk arra, hogy ételeink mozgókonyhában készültek, ami igazi kuriózumként hatott a zsűritagokra – mesélte Törő András, akinek nem idegen, hogy a legjobbnak ítélik ételeit. Számos versenyen képviselte már az alakulatot, az évtizedek alatt felhalmozott díjak több asztalt is elfoglalnak a debreceni Kossuth laktanya tiszti étkezdéjében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában