Ha mozognál egy jót

2022.08.14. 10:38

Ilyen még nem volt: színfelhőkkel dobják fel a karneváli élményfutást!

A Debreceni Virágkarnevál keretein belül a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. és a Debreceni Sportcentrum Kft. az államalapítás ünnepén sportolni hívja az érdeklődőket.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Mint az a Debreceni Sportcentrum közleményében olvasható, a virágkarneváli menetet megelőző élményfutás egészen új szintre emeli a közös mozgás örömét, hisz a nyári, virágba öltözött debreceni tereken vezet át, sok ezer lelkes néző biztatása kíséretében.

A mindössze 2,6 kilométeres futam jó hangulatáról ráadásul különleges, százszázalékosan környezetbarát, természetes színporok gondoskodnak, hogy a résztvevők garantáltan szivárványszínű felhők között érezzék magukat.

A közös bemelegítés 8 órakor kezdődik a Baltazár Dezső téren, a rajt időpontja 8.15. Fontos információ, hogy 16 év alatti gyermekek részvétele esetén felnőtt kíséret szükséges.

Előzetes, online regisztrációra augusztus 18. (csütörtök) 16 óráig van lehetőség, a nevezési lap az alábbi linkre kattintva érhető el.

A helyszínen nevezőket arra kérik, hogy időben érkezzenek, mert a szervezők 8 óráig tudják a jelentkezéseket fogadni.

Útvonal: Baltazár Dezső tér – Bethlen utca – Egyetem sugárút – Nagyerdei körút – Egyetem tér

Befutó: Debrecen, Egyetem tér

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában