Nyári tábor

2022.07.12. 10:44

Sport- és ökotábor is lesz Hajdúnánáson

Nagy segítség a szülőknek, öröm a gyerekeknek.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Elindult a nyári napközis tábor Hajdúnánáson. A következő négy hét során minden héten más-más tematikával várják a gyerekeket. Az első héten helyismereti tábort, a következőn sporttábort, a harmadik héten tánctábort, végül ökotábort szerveznek a gyerekeknek.

A július 4-től zajló önkormányzati táborra igen nagy az érdeklődés.

A Bocskai István Általános Iskola Magyar utca 104. szám alatti tagintézményében lehetőség van sport- és játékfoglalkozásokra, kézműves tevékenységekre, csapatjátékokra, társasjátékokra, természettudományi-, ismeretterjesztő-, illetve mesefilmek megtekintésére.

Mindezt olyan környezetben, ahol mód van azoknak a közösségi viselkedés szabályainak a megtanulására, amit később át lehet emelni a mindennapokba, a családi életbe is – hangsúlyozta Dr. Csiszár Imre. Az alpolgármester hozzátette, hogy mindezek mellett a szülővel szerzett közös nyári élmények, a megismételhetetlen, egyszerű, hétköznapi nyári együttlétek, valamint a gyermekek egészséges feltöltődése és nyári pihenése minden iskolás korú gyermek számára elengedhetetlen szükséglet.

A tábort 1-5 évfolyamos gyermekek számára szervezik meg, akik otthoni, napközbeni felügyelete szüleik munkahelyen tartózkodása miatt nem biztosított.

Legfőbb cél, hogy ne mennyiségi, hanem sokkal inkább minőségi napközi kerüljön előtérbe, ahol a gyerekek nyáron is használható tudást, készségeket szerezhetnek – emelte ki az alpolgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában