Campus Fesztivál 2022

2022.07.19. 17:30

Erről a buliról senki nem akar lemaradni: izgatottan várják az idei fesztivált a látogatók

Szerdán startol a Campus; kígyózó sorok alakultak ki kedden dél körül a fesztivál jegypénztárai előtt.

Forrás: Czinege Melinda

A helyszínen megkérdezett bulizni vágyók úgy vélték, jobban teszik, ha előzetesen átveszik a bérletes karszalagjaikat, akadtak olyanok, akik csoportosan érkeztek a Csapó utcai bevásárlóközpont elé, hogy még a buli kezdete előtt felkerüljön csuklójukra a fesztivál szalagja. Ottjártunkkor közel 200 ember állt sorba, pedig akkor érkeztünk a helyszínre, amikor éppen kinyitottak a pénztárak. Bökönyi Istvánné, akinek a kezén ott rikított a színes karszalag 10 óra után nem sokkal boldogan nyilatkozott lapunknak, hiszen ő már biztosan ott lesz Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseményén. 

Forrás: Czinege Melinda

– Lelkes rajongója vagyok a fesztiválnak, az elmúlt években mindig kint voltam, egyrészt fontosnak tartom az összejövetelt, másrészt azért, mert mindig vannak olyan fellépők, akikért érdemes jegyet váltani – jegyezte meg Bökönyi Istvánné, aki a négyéves unokájával és családjával érkezik a nagyszabású rendezvényre. Mint elmondta, az óvodások és kisiskolások számára is vannak olyan gyermekprogramok, amik miatt érdemes őket is kivinni a helyszínre. Hozzátette, mindig óriási a hangulat és minden zenei stílus megtalálható, így csak ajánlani tudja minden korosztály számára a fesztivált. – Biztosan több koncertet végighallgatok majd, de Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és a Tankcsapda koncertek vonzzanak a leginkább.

Zárásig buliznak

– Amióta a bulizós korszakunkat éljük, azóta minden évben megyünk, és most sem akartuk kihagyni a Campust, mert mindig fantasztikus élményekkel távoztunk, és bízunk benne, ez idén is így lesz – fogalmazott Árva Dávid, aki párjával, Nagy Ivett Viviennel érkeztek a Csapó utcai pénztárhoz, hogy átvegyék a bérleteket. 

Forrás: Czinege Melinda

A fiatalok a Debreceni Egyetem hallgatói, akik csoporttársaikkal érkeznek a Nagyerdőre, hogy a szórakozás mellett új haverokat, esetleg barátokat szerezzenek. Nagy Ivett Vivien már nagyon várja Tiesto koncertjét, de hazai kedvencei is fellépnek, mint Azahriah és Dzsúdló. – Kora este szoktunk érkezni a fesztiválhelyszínre, és majdnem zárásig maradunk, ezt a forgatókönyvet szeretnénk követni idén is, viszont szombaton már 17 órára megyünk, le ne maradjunk Azahriah koncertjéről – mondta kacagva Vivien.

Forrás: Czinege Melinda

Drigán Adél imádja a rockot, aki barátaival, Szilágyi Annával és Czirják Mátéval – első fesztiválozó – biztosan sok koncerten részt vesznek majd, ugyanis más zenei irányzatokat is kedvelnek. – Visszatérő vendégek vagyunk, imádjuk a fesztiválhangulatot, amit nemcsak a fellépők varázsolnak a helyszínre, hanem maguk a vendégek is. Az emberek nem ítélkeznek, mindenki kommunikatív és nyitott, egyszerűen szuper minden – hangsúlyozta Adél. 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában