Programajánló

2022.06.16. 13:04

Minden gyereknek szól a Debreceni Kölyök Fesztivál

Szombaton és vasárnap csaknem száz programmal várnak kicsiket és nagyokat.

Forrás: Napló-archív

Ingyenes belépéssel, interaktív és színpadi programokkal készül az 5. Kölyök Fesztivál csapata. A hétvége legfontosabb tudnivalóiról a Napló Keszthelyi Zoltán szervezőt kérdezte. A találkozó küldetése, hogy nullától tizennyolc éves korig minden szociális helyzetben élő fiatal lehetőséget kapjon a szórakozásra – fogalmazott. Az első Kölyök Fesztiválhoz hasonlóan az idei rendezvény is a bárki számára könnyen megközelíthető Gázvezeték utcai salakmotor-stadionban várja közönségét. A szervezők a tavalyi, csaknem hétezres létszámmal kalkulálva idén is sok résztvevőre számítanak.

Az érdeklődők a Debreceni Kölyök Fesztivál mindkét napján találkozhatnak a Haverdák RC Klubbal, akik egész napos bemutatókkal, versenyekkel készülnek. A szervezők szerint a legnépszerűbb program évről évre a kutyás bemutató és lovagi torna, de lesz hajfonósátor, freestyle-foci, táncbemutató, kézműves vásár, gyerekzenekar, sőt, meseelőadás is. A részletes programról a Facebookon, a fesztivál eseménynaptárából lehet tájékozódni.  

SZD

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában