Találkozó

2022.06.24. 12:01

Esély a kapcsolatteremtésre, közös munkára

A pandémia időszaka rámutatott, a szervezetek életében meghatározóak a személyes találkozások.

Forrás: Czinege Melinda

Sajtóreggelit tartott a Civilek a Fiatalokért Egyesület különböző civil szervezetek számára pénteken a Demki Ifjúsági Házban. Az eseményen Serfőzőné Bencsik Margit, a Hajdú-Bihar Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ irodavezetője kiemelte, elengedhetetlennek tartják az ehhez hasonló rendezvényeket, ugyanis a helyszínen megjelent szervezeteknek lehetőségük nyílik arra, hogy kapcsolatot teremtsenek, vagy netán a meglévő kötelékeket tovább erősítsék az egyesületek.

Forrás: Czinege Melinda

– A mai nap folyamán csaknem 40 civil szervezet képviselője fogja tiszteletét tenni rendezvényünkön, zömében Debrecenből, azonban a megyéből, illetve a határon túlról is érkeznek vendégek. A pandémia időszaka rámutatott, a társaságok életében meghatározóak a személyes találkozások – fogalmazott Serfőzőné Bencsik Margit.

Forrás: Czinege Melinda

Hozzátette, a tanácsadások, képzések mellett az efféle találkozók adnak esélyt arra, hogy a egyéb egyesületek összefogjanak, és egymást segítve még többet tudjanak saját területeiken elérni.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában