Jó ügyért zenélnek

2022.05.10. 12:31

A Tankcsapda ismét ott segít, ahol csak tud

A május végi, roncsbáros fellépés teljes bevételét az ebesi kislány és családja kapja meg.

Forrás: Napló-archív

Az elmúlt időszakban rengetegen fogtak össze a GM1-gangliozidózisban szenvedő Szendrei Bíborka gyógyulásáért. A szükséges kezelésekhez azonban óriási összeg szükséges, a család éppen ezért folyamatosan várja a segítő szándékúak adományait. A gyűjtéshez most a Tankcsapda is csatlakozott: Lukács Laciék május 28-án koncertet tartanak a debreceni Roncsbárban, és az este teljes bevételét Bíborka gyógyulásáért ajánlják fel, adta hírül közösségi oldalán a zenekar. 

– Ott segítünk, ahol csak tudunk – hangsúlyozta Sidi, a Tankcsapda gitárosa. Mint elmondta, fontos számukra a jótékonykodás, az elmúlt 4-5 évben talán még aktívabbak ezen a téren, mint korábban. – Több megkeresést kapunk, de sajnos mindegyiknek nem tudunk eleget tenni. A csapattagokat nyilvánvalóan megérintik azok a történetek, melyeknek főszereplője egy kisgyermek, jelen esetben Bíborka. Bízunk benne, tudunk segíteni, és nagyon reméljük, összegyűl az összeg, és el lehet kezdeni a kislány kezelését – fogalmazott a Naplónak Sidi. 

Egy nappal korábban, május 27-én a hajdúszoboszlói Rock Caféban a Kovács Tamás Band, a Roy és Ádám Trió, a Kalapács és Rudán Joe lép fel, az itt befolyt összeggel is teljes egészében az ebesi kislányt és családját támogatják. 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában