Tündérszépek 2022

2022.04.23. 14:00

A vonzerő megyei viadala – íme Hajdú-Bihar öt legszebb Tündérszépe

A legeslegszebb hölgyek tündöklő ötösét a zsűri szerkesztőségünkben állította össze.

Balról: Békési Eszter, Fekete Fanni, Somogyi Lilla, Szőnyi Gabriella és Nagy Fruzsina | Forrás: Napló-archív

A Tündérszépek-verseny immár negyedik alkalommal hívta ringbe Hajdú-Bihar megye 18 és 29 év közötti királynőjelöltjeit. Közülük a legelbűvölőbbeket az elmúlt hetekben mutattunk be a Napló hasábjain és a Hajdú Online-on, ahol április 23-ig szavazhattak az olvasók. Hogy a külcsín kegyeltjei közül kik kapnak esélyt a végső győzelemre, a fotók alapján nemrég Gábor Bernadett énekesnő és a tavalyi Tündérszép, Szabó Orsi döntötte el, s bár a nők szeme mindent lát, a zsűrihez a rend kedvéért szerkesztőségünkből ketten az erősebb nemet képviselve csatlakoztak.

Munkában a zsűri | Forrás: Czinege Melinda

A lélek tükre, a tükör lelke

– Ha valakinek igézőek a szemei, onnantól teljesen mindegy, hogy alacsony, magas, molett vagy vékony, mert biztosan megvan benne az a bizonyos valami – magyarázta Gábor Bernadett az értékelés előtt. Az előadóművész szerint fontos az is, hogy egy nő tisztában legyen önmagával. – Nekem sok évbe telt, mire rájöttem, mi áll jól, de az összkép mindenkinél akkor lesz teljes, ha rátalál önmagára – osztotta meg. Mint megtudtuk, az egyébként nagyon is határozott Gábor Bernadett nem gondolta, hogy ilyen nehéz lesz kiválasztani a legszemrevalóbb ifjú hölgyeket.

Nagyon szépek a lányok, és annak örülök, hogy ilyen sokan jelentkeztek a megyéből. Ez azt is mutatja, a fiatalok bátrak és mernek cselekedni

– fogalmazott az énekesnő, aki a jó detektív részletességével vette szemügyre a szépségverseny résztvevőit.

Rendkívül fontos, hogy a hölgyek magabiztosak legyenek – jegyezte meg az egykori Tündérszép, aki szerint törvényszerű, hogy idővel egyre nő a belbecs, és ezzel arányosan csökken a tökéletes arc és alak jelentősége. Orsi úgy véli, hogy a legfontosabb tulajdonságokat, a talpraesettséget és a vonzerőt akár egyetlen fénykép visszatükrözheti a szemlélőnek.

Szerkesztőségünk férfitagjai igazán vajszívű zsűritagok voltak, a bókáradat és a hosszas vívódás után azonban mégis egyöntetű döntés született, mellyel összeállt az előkelő lista: Békési Eszter, Fekete Fanni, Somogyi Lilla, Szőnyi Gabriella, Nagy Fruzsina. Közülük választ ki április 26-án egy megyei szépséget az országos szakmai zsűri, ő képviselheti majd Hajdú-Bihar Megyét a 2022-es Tündérszépek-verseny fináléjában.

Békési Eszter
Fekete Fanni
Somogyi Lilla
Szőnyi Gabriella
Nagy Fruzsina

A régiós közönségszavazás győzteseinek a nevét hétfőn közöljük. Az olvasói értékelések alapján továbbjutó szépségek a szerdán induló fordulóban gyűjthetik a szívecskéket a döntőbe jutásért hét napon keresztül.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában