Megyei szépségek

2022.03.05. 17:31

Egyre élesedik a Tündérszépek, most bemutatunk újabb két lányt!

Még most sincs késő, továbbra is lehet jelentkezni a Tündérszépek 2022-es versenyre.

Nagy Réka (balról) és Zováth Réka néhány napja vettek részt a fotózásunkon | Forrás: Czinege Melinda

A naptári tavasz első napját végre magunk mögött hagyhattuk, így nyugodtan bízhatunk benne, hogy az igazi jó idő is beköszönt. Ennek ellenére a márciusi hónap nemcsak azért különleges, mert többet süt a nap, hanem azért is, mert végre szavazhatunk a Tündérszépek 2022-es szépségverseny nevezőire. A szavazatokat április 23-ig lehet leadni ezen az oldalon azoknak, akik kedvencüket szeretnék segíteni a megmérettetésen. 


Fontos tudnivaló, attól függetlenül, hogy elindult a szavazás, ugyanúgy lehet továbbra is jelentkezni mind­azoknak, akik úgy érzik, szeretnék kipróbálni magukat a szépségversenyen. A fotózások folyamatosan zajlanak, íme most két lány, akik éltek a lehetőséggel és bíznak abban: ez az ő évük lesz! 

 

Szeretni önmagunkat 

 

Nagy Réka huszonegy évesen szánta el magát arra, hogy megmutassa bájait egy országnak. Érdeklődésünkre elmondta,

nem kevés munkája van abban, hogy végre el tudja fogadni önmagát, viszont minden fiatal nőnek kívánja, érje el egyszer azt, hogy szeresse magát.

– Jelenleg a Debreceni Egyetem másodéves pszichológiahallgatója vagyok. Hétéves korom óta színjátszó körbe járok, táncolok és éneklek. Hat évvel ezelőtt találtam második otthonomra, a Modern Tánc-Játék Stúdióra, ahol teljesen ki tudok teljesedni, igazán közel áll hozzám a kortárs és modern tánc világa. Ez a hely és a tanulmányaim együttesen nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy elfogadjam és szeressem magam. Ennek hatására adtam le a jelentkezésemet is, most értem meg rá, hogy teljesítsem a kislánykori énem egy nagy vágyálmát – jegyezte meg Nagy Réka. 

Zováth Réka számára nem volt idegen a fényképezőgép, úgy vonzották egymást, mint két mágnes.

Ez igazán kedvére való volt Czinege Melinda fotóriporterünk számára, akinek mindig örömteli mosolyt csal az arcára, ha valaki úgy mozog a fényképezőgép előtt, mint a húszéves, Monostorpályiban élő versenyző. 
 

– A Debreceni Egyetemen tanulok, illetve a gimnáziumot is a cívisvárosban végeztem. Anyanyelvi szinten beszélek olaszul. Szabad­időmben sokat sportolok és olvasok. A versenyre azért jelentkeztem, mert szeretném magam kipróbálni ezen a területen is – fogalmazott Zováth Réka.

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában