Irány a Bánki Arborétum!

2022.03.11. 19:58

„Bicóval a Biczóba”: bringanappal avatják a kerékpárutat

Forrás: Főnix Rendezvényszervező

A „Bicóval a Biczóba” családi bringanap alkalmából egy közös biciklizéssel avatják fel a debreceni kerékpárút új szakaszát március 27-én. A felvonulás végén számos program közül válogathatnak az érdeklődők, miközben jólesően üldögélhetnek a Bánki Arborétum csendeszöld környezetében – adta hírül a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

 

A közös biciklizés első állomása és gyülekezési pontja a Kölcsey Központ – Baltazár Dezső tér, ahonnan 10 órakor indulnak a természetbe vágyó kerékpárosok. A Biczó István-kertben kiépített legújabb bicikliút segítségével Debrecen belvárosából egészen a környéki Erdőspusztákig tekerhetünk, végig a gyönyörű Panoráma úton. 

 

Tekerj ki a belvárosból a természetbe Debrecen legújabb és leghosszabb bicikliútján, és ismerd meg a Erdőspusztai Bemutatóházat és Arborétumot március 27-én! A bringanap programjai itt érhetőek el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában