Tippek saját képsorozathoz

2022.02.12. 18:25

Tündérszépek 2022: mutatunk 4+1 szuper hajdú-bihari helyszínt, ahol kihozhatod magadból a legjobbat!

A saját portfólió alapja a megfelelő háttér kiválasztása, ebben szeretnénk most segíteni leendő szépségkirálynő-jelöltjeinknek.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Lassan két hónapja, december közepén nyitottuk meg a jelentkezést Tündérszépek 2022 nevű országos szépségversenyünkre. A nevezések folyamatosan érkeznek portálunkhoz, beszállni pedig mindenképpen érdemes, hiszen a tapasztalatszerzés mellett értékes nyeremények is várnak rád.

 

A versenyre kétféle módon nevezhetsz. Ha szeretnéd, kollégánk segítségével elkészítjük a saját, személyre szabott fotósorozatod, melyen többféle ruhaösszeállításban is lefényképezünk, de arra is lehetőséged van, hogy saját galériával nevezz.

Utóbbi esetben a megjelenésed mellett legalább olyan fontos, hogy megtaláld rá a megfelelő helyszínt, ahol egy általad kiválasztott fényképésszel elkattinthatod a tökéletes portfóliót. A most következő összeállítással ehhez próbálunk egy kis segítséget adni.

Olyan népszerű hajdú-bihari helyeket gyűjtöttünk össze, melyeknek egytől egyig megvan a maga varázsa, és még háttérnek is szuperek.

 

1. Nagyerdő

 

A legkézenfekvőbb megoldás, hóval vagy anélkül egyaránt. Tele van rejtett kincsekkel, melyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket, de a legnépszerűbb attrakciók, úgy mint a Nagyerdei Stadion, a Békás-tó vagy a ködszínház is nagyszerűen mutat a fényképeken. Ha a Nagyerdőt választod, próbáld hétköznap délelőtt elkészíteni a sorozatot, akkor szellősebb az egész terület.

Forrás: Napló-archív

2. Vekeri-tó

 

Ne is keresgélj tovább, ha szereted a vadregényes természetet. A Debrecen melletti pihenőövezet sűrű nádasával, hattyúival, fahídjaival és ösvényeivel számtalan alternatívát kínál a pózoláshoz. A változatos galériáért viszonylag sokat kell sétálnod, de hidd el, nagyon is megéri ez a minitúra, hiszen közben szinte végig van mire rácsodálkozni.

Forrás: Haon-archív

3. A debreceni belváros

 

A természet helyett inkább az urbánus közeget preferálod? Semmi gond! Többek között a Kossuth tér és környékén, a Déri téren és a Baltazár Dezső téren is van egy csomó lehetőség arra, hogy megvillantsd szépséged. A Modem melletti betonkockák, a felújított Dósa nádor tér, de a Csapó utcai sétálóövezet is számos remek háttér- és beállításlehetőséget kínál; nézz körbe, és használd ki őket!

Forrás: Napló-archív

4. A Hortobágy

 

A Kilenclyukú híd a megye egyik legtöbbet fényképezett látványossága, de egy kis kreativitással te is kihozhatsz belőle új dolgokat. A híd a nádas mindkét oldaláról szuperül fotózható, már csak a szerinted legmegfelelőbb testtartást és arckifejezést kell hozzápárosítanod. A nem sokkal arrébb húzódó gyaloghíd vagy a szabadtéri színpad is jó megoldás lehet, nem beszélve a végtelen puszta gémeskútjairól és leseiről.

Forrás: Napló-archív

+ 1 Hármashegyi kilátó

 

A múlt évtizedben átadott új fakilátó is hálás fotótéma, teljesen mindegy, hogy mellette, vagy rajta állsz. A tetejéről páratlan kilátás nyílik a környékre, de a lépcsőfordulókban is megállhatsz egy-egy ötletes fotó erejéig. Mindössze egyetlen dolog fontos: érkezz tiszta időben!

Forrás: zsuzsivasut.hu

Ha kedvet kaptál a szépségversenyhez, ne habozz, várjuk a jelentkezésed!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában